Jaarlijks ontmoetingsmoment (BC)RO

Beste BCRO-deelnemer,

Dankzij uw deelnemerschap bij de BCRO kunnen we elke dag mooie muziek uitzenden en programma’s ontwikkelen op audio en video, om zo het christelijke geluid te verspreiden in onze samenleving. Daarvoor zeggen we u hartelijk dank! De coronaperiode heeft veel verandering gebracht en de traditionele bijeenkomsten zijn hierdoor minder effectiever geworden. Tijd voor verandering dus en omdat we met u in contact willen blijven, organiseren we één ontmoetingsmoment in het midden van het land. Een gezamenlijk feestje deze keer van de (BC)RO op D.V. op vrijdag 23 juni 2023 bij een toplocatie: De Lunterse Boer in Lunteren. U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor deze nieuwe opzet.

Locatie: De Lunterse Boer, terras buiten en binnen

Adres: Boslaan 87

PC + plaats: 6741 KD Lunteren

Tijd: 17.00 – 21.00 uur

Datum: vrijdag 23 juni 2023

Parkeren: gratis

Overnachtingsmogelijkheid: ja, rechtstreeks boeken via De Lunterse Boer met een gereduceerd tarief voor BCRO deelnemers € 99,50 excl. ontbijt (ontbijt € 15,-)

Een werkelijk schitterend gelegen locatie midden in een bosrijke omgeving. We stellen een programma samen op het terras buiten en binnen vol ontmoeting, een Veluwe proeverij, een visveiling, proeven van de nieuwe haring, presentatie over de Veluwe, livemuziek, Jachthoornblazers en de regiewagens zijn aanwezig om een kijkje in de keuken te nemen. De gehele bijeenkomst wordt live gefilmd door de RO en voor interne doeleinden gebruikt.

Reserveer 23 juni in uw agenda en meld u hier aan. Met maximaal 2 personen per deelnemer. Elk extra persoon (€ 50,- p/p) is uiteraard welkom om deze unieke bijeenkomst te bezoeken.

Mogen we op u/je rekenen in juni? We stellen het zeer op prijs want dit gezamenlijke feestje mag u natuurlijk niet missen!

Alvast bedankt.

 

Met vriendelijk groet, namens het BCRO team:

Gert-Jan Verweij, Johanna Winkel, Mariska van Eijk, Heide Rijneveld, Wim Hasselman, Carolien Luitjes en Peter Boele

Geplaatst op: 14 februari 2023