Verplaatsing Familiedagen naar D.V. 3, 4 en 5 mei 2022

GORINCHEM – Familiedagen en Trouwidee die gepland stonden op 19, 20 en 21 oktober 2021 worden beiden verplaatst naar 3, 4 en 5 mei 2022. De organisatie heeft deze keuze zorgvuldig gemaakt in samenspraak met de exposanten en andere belangrijke partijen.

 “Het is helaas niet mogelijk gebleken om zowel Familiedagen als Trouwidee deze herfstvakantie door te laten gaan. In de afgelopen periode hebben wij meerdere gesprekken gevoerd met onze exposanten en andere partijen die nauw betrokken zijn bij deze evenementen. Hieruit is gebleken dat de wens steeds sterker naar voren kwam om Familiedagen en Trouwidee te verplaatsen van het najaar naar het voorjaar. Wij vinden het als beursorganisatie enorm belangrijk om te luisteren naar deze wensen”, zegt Nadine van Heijst namens de organisatie.

De wens om deze evenementen te verplaatsen komt voort uit het feit dat vanaf 25 september coronatoegangsbewijzen verplicht worden gesteld. Van Heijst: “Dit ligt gevoelig binnen deze doelgroep en daar hebben wij alle begrip voor. Het kabinet heeft aangegeven dat dit een tijdelijke maatregel zal zijn. Wij hebben dan ook samen met onze exposanten en partners goede hoop dat wij in mei 2022 een vertrouwde editie van Familiedagen en Trouwidee kunnen organiseren zonder aanvullende maatregelen.”

Geplaatst op: 17 september 2021