Update juni

Terugblik introductiebijeenkomst BCRO donderdag 4 juni ‘Business met een Missie’

We mogen dankbaar terugzien op de introductiebijeenkomst die verrassend goed werd bezocht. Velen gaven gehoor aan de uitnodiging waar het aan een goede ontspannen sfeer, inspirerende sprekers en een hapje en drankje niet ontbrak. Gesprekken kwamen al snel op gang tussen de BC leden en de ondernemers die graag kennis wilden maken met de nieuwe BCRO. We kunnen u melden dat we vanaf de start eind februari 33 leden en partners hebben kunnen verwelkomen. De komende drie weken staan er vele afspraken en worden daar wel heel enthousiast van. Een sfeerimpressie en een fotosessie van de bijeenkomst kunt hier bekijken.

Nog geen lid of interesse voor radiocommercials / reclamebanners / studiogesprek?

200.000 sitebezoekers – 450.000 luisteraars! (www.reformatorischeomroep – www.bcro.nl) Uw lidmaatschap resulteert in meer bekendheid in de achterban van de RO, grote onderlinge betrokkenheid binnen de BCRO-leden en wellicht daardoor nieuwe business die u anders niet had gekregen. De BCRO is een levendige en interactieve Businessclub met leden die de RO een warm hart toedragen, elkaar graag prikkelen, van elkaar leren en eventueel de business gunnen. Neem dan met ons contact op. (Peter Boele 06-43176108 / pboele@bcro.nl)

Gift-Voucher

voucherEr wordt achter de schermen druk gewerkt aan een Gift-voucher. Wanneer u als deelnemende ondernemer de businessclub onder de aandacht brengt bij een nieuwe ondernemer en hier een lidmaatschap uit voortkomt, kunt u middels de Gift-voucher 30 commercials schenken aan één van de goede doelen die op deze kaart staan vermeld. Deze stichtingen zijn ook lid van de BCRO. Tevens is het ook mogelijk direct uw reclamepakket verkregen vanaf het BCRO100 pakket te doneren aan deze stichtingen. Het aantal deelnemende stichtingen groeit gestaag. Op dit moment kunt u doneren naar Mercy Ships, ZOA en Christenen voor Israël. Deze stichtingen zullen u zeer erkentelijk zijn wanneer u uw reclamepakket zelf niet gaat inzetten in het jaar dat u lid bent.

Voor vragen of donaties kunt u met ons contact opnemen.

Geplaatst op: 19 juni 2015